Get Adobe Flash player

Za pravi blagdanski ugođaj – zajednički božićni koncert

Božićni koncert

VALPOVO Pjevači HPD-a Matija Petar Katančić su se nakon održanog spektakularnog koncerta povodom Dana neovisnosti pripremali za obilježavanje Dana grada Valpova i iščekivanje Božića.

Tako su nastupili na Akademiji i već tradicionalno uveličali svečanu sjednicu povodom Dana grada Valpova. Također su sudjelovali na humanitarnom koncertu koji su organizirali Lionsi ove godine za Udrugu Mi, što im je bila izuzetna čast.
-Mjesec prosinac je za Katančiće kao i svake godine bio mjesec pun zbivanja, radosti i pjesme. Ono što je ipak posebno vrijedno jest pozvati sve građane Valpovštine, da dođu 26.12.2014., poslije večernje mise u 19.30 sati u crkvu u Valpovu poslušati koncert u čast rođenju malog Isusa. Pjesmom će ga radosno slaviti:Crkveni zbor Sv. Cecilija Valpovo, Puhački orkestar DVD Valpovo i Katančići, najavljuje predsjednica Melita Brkić Tajz.
-Svim građanima grada Valpova i Valpovštine, HPD Matija Petar Katančić sa svojim dirigentom, prof. Želimirom Sušićem, žele sretan i blagoslovljen Božić te puno uspjeha u Novoj 2015. godini, zaključila je čestitkom.

Preuzeto sa: www.valpovstina.info