Get Adobe Flash player

Koncert Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo: “Kapelniče, hvala za sve”

VALPOVO Prigodom Dana Grada Valpova, sinoć su članovi Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo održali koncert pod nazivom : Kapelniče, hvala za sve – sjećanje na Stjepana Džebića.

Koncert je bio posvećen dugogodišnjem kapelniku orkestra Stjepanu Džebiću koji je preminuo prije godinu dana. U programu su sudjelovali orkestri u kojima je djelovao Stjepan Džebić.

Na početku koncerta nastupio je, po prvi puta u Valpovu, novoosnovani puhački orkestar Grada Belišća. Mladi glazbenici su se predstavili prigodnom skladbom: Pokraj Karašice. Nakon njih je uslijedio nastup Puhačke glazbe DVD-a Petrijevci.

Središnji dio koncerta je bio nastup domaćina. Članovi Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo opet su oduševili publiku svojim nastupom, a bilo je za svakoga ponešto. Nakon starih evergrina ( Spanish eyes ) uslijedile su poznate skladbe Johanna Straussa mlađeg . Trich – trach polka i vječni valcer: Na lijepom plavom Dunavu. Za mlađu publiku odsviran je atraktivan splet pjesama grupe Queen. Na kraju koncerta na pozornici su se valpovačkim puhačima priključili članovi zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće, te su zajedno izveli zabavne skladbe Zorice Konđa: Zar je voljeti grijeh i Nine Badrić : Rekao si… Solisti su bili Valentina Pavlović i Zvonimir Iveković.

Preuzeto sa: www.valpovstina.info